Hírek

„A magyar gyógyfürdők orosz szakemberek szemével” címmel előadás hangzott el Jekatyerinburgban

November 28-án Jekatyerinburgban, a Herzen nevét viselő központi könyvtárban bemutatásra került „A magyar gyógyfürdők orosz szakemberek szemével” című, a magyar balneológia eredményeit és gyógyfürdőinket bemutató, hiánypótló könyv.
Tovább

Szűcs Szergej főkonzul munkalátogatása a nyugat-szibériai Omszk városában

2017. november 15-én Szűcs Szergej főkonzul munkalátogatást tett a Jekatyerinburgi Főkonzulátus konzuli kerületéhez tartozó nyugat-szibériai Omszk megye székhelyén, az 1,1 millió lakosú Omszkban.
Tovább

Fogadás az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 61. évfordulója alkalmából

Október 20-án Szűcs Szergej főkonzul fogadást adott az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 61. évfordulója alkalmából a jekatyerinburgi Dieci étteremben.
Tovább

Expotravel idegenforgalmi kiállítás

Október 6-7. között ismét megrendezésre került az Expotravel idegenforgalmi kiállítás, amely a megye turisztikai szakembereit ismerteti meg a nemzetközi idegenforgalmi célpontok legfrisseb ajánlataival. Hazánkat színvonalas megjelenésű standdal a Robinson Tours képviselte.
Tovább

Regionális tudományos konferencia Jekatyerinburgban „Innováció a vízgazdálkodásban – a magyar-orosz együttműködés gyakorlata és perspektívái” címmel

2017. október 3-án főkonzulátusunk szervezésében került megrendezésre Jekatyerinburgban az „Innováció a vízgazdálkodásban – a magyar-orosz együttműködés gyakorlata és perspektívái” címet viselő regionális tudományos konferencia.
Tovább